john316.nl

Elactis

Elactis firma logo


Elactis SA is de Zwitserse specialist op het gebied van gas- en vloeistof sturing d.m.v. door solenoids bekrachtigde ventielen, met OEM afnemers over de gehele wereld in de verschillende takken van industrie.

Doelgericht ondersteunt Elactis zijn afnemers, fabrikanten en OEM afnemers van elektro magneten (solenoid) en ventielen, met innovatieve controllers en drivers voor toekomstig succes.

Elactis drivers worden vooral ingezet om de prestaties en betrouwbaarheid van het gas- of vloeistof besturingssysteem aanmerkelijk te verbeteren. Deze Elactis elektronische standaard oplossingen (solenoid controller circuit) zijn voor talrijke toepassingen in de verschillende markten geschikt en realiseren een intelligente en autonome besturing van:

•        Elektro magneten;
•        Elektro magneet ventielen en

•        Actuatoren.

Ook uw systeem kan sneller, nauwkeuriger en efficiënter, zonder onderbreking voor de vervanging van het ventiel! Deze hightech systemen geven uw product meerwaarde, Zwitserse kwaliteit voor een concurrerende prijs. Met de Elactis innovatieve oplossingen heeft u en uw product een stap voor.

Toepassing van de Elactis solenoid drivers resulteert in meer kracht, snellere en nauwkeuriger schakeling, minder warmte ontwikkeling en verhoogde bedrijfszekerheid, met intelligente extra's zoals diagnose gezondheid ventiel en meer autonomie. Een hogere productiviteit en verlaging van de bedrijfskosten (energieverbruik, preventief onderhoud, enz.) is het resultaat, voor zowel de fabrikant als de OEM gebruiker.

Doordat onze ingenieurs beschikken over specifieke kennis van elektronica en de sturing/controle van gas- en/of vloeistofstromingen dmv magneetventielen, kunnen zij oplossingen ontwikkelen die exact voldoen aan de wensen en specificaties van de klant.

Elactis solenoid driver Elactis solenoid controller circuit

De solenoid drivers van Elactis zijn compact en kunnen direct worden geïntegreerd in het ventiel zelf of in een standaard DIN connector. In welke markt u zich ook bevindt, onze specialisten realiseren een optimale oplossing.

Zoekt u een oplossing om de prestaties van uw spoelen en magneet ventielen te verbeteren?

Wilt u vernieuwing brengen en zich onderscheiden van de concurrentie?

Wilt u de bedrijfszekerheid verhogen?

Maak gebruik van de kennis en producten van Elactis!

Meer weten? Advies voor uw toepassing? Bel (+31-614374358) of maak gebruik van het contactformulier , JOHN 316 .nl bv staat voor u klaar!