john316.nl

Elactis Producten

Elactis solenoid driver Elactis firma logo

Algemeen

Besturing van magneetventielen door Elactis elektronische drivers biedt u aanzienlijke voordelen:

· Geoptimaliseerd energieverbruik (tot 90% reductie), een zeer aantrekkelijke oplossing voor vermogen vragende ventielen, mobiele apparatuur en de batterij-gebaseerde toepassingen.

· Zeer snel schakelende ventielen, machines worden sneller en efficiënter.

· Nauwkeurige schakeltijden (<1msec), gewenst voor bv veeleisende doseertoepassingen, verlaagd hierdoor het luchtgebruik.

· Slechts geringe opwarming, hierdoor wordt de levensduur van de ventielen, verlengd, zelfs in barre omstandigheden.

· Intelligente en interactieve functies zoals diagnostiek, nuttig voor preventief onderhoud.

· Tussentijdse check op functioneren ja/nee, verhoogd de bedrijfszekerheid.

· Miniaturisatie: elektronisch geregelde kleine ventielen bieden hetzelfde prestaties als grotere ventielen .


"Spreken deze voordelen u aan? Elactis helpt u verder!!"


Maatwerk

Elactis ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle maatoplossingen met betrekking tot gas- en vloeistof regelingen die aan specifieke (klant) eisen moeten voldoen, zo ook volledige OEM-functies.

Elactis kan u helpen om uw elektromagnetische problemen op te lossen en bespreekt graag samen met u de potentiele mogelijkheden in uw systemen.

Uw reactie zien wij graag tegemoet! Bel (+31-(0) 6 143 743 58) of maak gebruik van het contactformulier .


Standaard producten:

ADRV0001 : Spoel driver om het energieverbruik te beheren

Elactis solenoid driver

De Elactis elektro magneet driver ADRV0001 is ontworpen om het stroomverbruik te verminderen. Het is een unieke oplossing die kan worden gebruikt met een breed scala van op elektro magneten gebaseerde producten. De driver is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder alle standaard EN175301-803 (DIN43650) connectoren met een brede waaier van parameters voor alle toepassingen. De miniatuurversie kan worden geïntegreerd in de kleinste bestaande magneetventielen.

Met de ADRV0001, optimaliseert u het gebruik van energie en wordt het opwarmen van de spoel aanzienlijk beperkt.


Toepassingsvoorbeelden waar inzet van de Elactis ADRV0001 zeker zinvol is:

•           Veiligheidsventielen in continue bedrijf hebbenmet de ADRV0001 geen bijzondere bescherming nodig en het kleef effect (stick-slip) zal beperkt zijn.

•           Verlenging gebruiksduur accu's en batterijen.

•           Voorkomen van oververhitting van media zoals inkt.

•           Aanzienlijke besparingen koper voor bepaalde soort ventielen.

•           Miniaturisering machines.

ADRV0002 : Intelligente Solenoid Driver voor een optimaal energieverbruik en maximale prestaties.

Elactis solenoid controller


De spoel driver ADRV0002 is ontworpen om het stroomverbruik te optimaliseren en constante prestaties over een breed spanningsbereik realiseren. Zijn intelligente piek stroombegrenzing en gereguleerde vermogen maakt het zeer efficiënt in bijna alle toepassingen. Het is een unieke oplossing die kan worden gebruikt met een breed scala van solenoid producten. De product familie bevat uitvoeringen in alle EN175301-803 (DIN43650) aansluitingen voor verschillende vermogens of aangepaste versies te worden geïntegreerd in de spoel of in kabels.

De ADRV0002 technologie maakt zeer constante prestaties van de elektromagneet (kracht, openings- en sluittijd) onafhankelijk van externe parameters zoals temperatuur, druk, slijtage, wrijving of schommelingen in de spanning . De driver verbetert de prestaties van uw systeem aanzienlijk, snellere schakeling, nauwkeuriger doseren en lager energieverbruik, interessant voor toepassingen met batterijvoeding.


Met het ADRV0002 product, kunt u het energieverbruik te minimaliseren. Dit is uiterst handig voor het verlengen van de gebruiksduur van de batterij, het beperken van opwarming of bij het ontwerpen van compacte geminiaturiseerde systemen. De kosten van het product worden snel bespaard door een lichtere voeding, de kleinere spoelafmetingen, minder behoefte aan reserveonderdelen of door het toepassen van een meer robuuste en minder geavanceerde elektromagnetische actuator.ADRV0003 : Solenoid driver om uw energieverbruik te beheren, ongeacht de schommelingen in de spanning en temperatuur.

Elactis solenoid controller


De Elactis elektro magneet driver ADRV0003 is ontworpen om het stroomverbruik en daarmee de warmte ontwikkeling, aanzienlijk te verminderen, na het schakelen wordt de stroom gereduceerd tot de houdspanning. Het is een unieke oplossing die kan worden gebruikt met een breed scala van solenoid producten. Zijn slim gereguleerde vermogen maakt hem zeer efficiënt. Bovendien zal de elektro magneet zijn positie houden ongeacht de variaties in de voeding of temperatuur.

De ADRV0003 is leverbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder alle standaard EN175301-803 (DIN43650) connectoren, een brede waaier van parameters maken de driver passend voor alle toepassingen. De miniatuurversie kan worden geïntegreerd in de kleinste bestaande magneetventielen.


Met de ADRV0003, kunt u het energieverbruik te minimaliseren. Dit is uiterst handig voor het gebruiksduur verlenging van de batterij, het beperken van opwarming of het ontwerpen van compacte geminiaturiseerde systemen. Het product verdient zich snel terug door directe besparingen als een lichtere voeding, de kleinere spoelafmetingen, minder behoefte aan reserveonderdelen of het gebruik van een meer robuuste, minder geavanceerde elektromagnetische actuator en indirect door een langere levensduur van de spoel en een verhoogde bedrijfszekerheid.

ADRV1012K : High Power Solenoid Driver

De ADRV1012K is een geavanceerde driver voor elektromagneten en elektro magneetventielen. Het controleert de pull-in en houd fasen door vooraf instellen van de juiste spanningen en stroom. Het vermogen voor de elektromagneet is onafhankelijk van de voedingsspanning, temperatuur of andere invloeden. Voorts wordt het energieverbruik tot het strikte minimum beperkt, zelfs in de pull-in fase, en teruggebracht tot de houdstroom zodra de plunjer is verplaatst. Dus dezelfde spoel kan worden gebruikt over de volle spanning bereik met identiek gedrag onder alle omstandigheden.

De ADRV1012K is ontworpen voor de meest veeleisende power toepassingen. De 25A pull-in en 2A te houdvermogen met maximaal 120V netspanning schakelt zelfs de grootste elektromagneten of kleppen.

Kenmerken:

· Gecontroleerde pull-in en houdkracht elektromagneet.

· Snelle afschakeling.

· Brede keuze ingangsspanning van 20V tot 120V.

· Hoog vermogen met maximaal 25A pull-in stroom.

· Tot 2A houdstroom.

· 2 draden of externe aansluiting.

· Programmeerbare parameters.

· Elektromagneet diagnose met LED en statusoutputMeer weten over de andere Elactis producten? Bel (+31-(0) 6 143 743 58) of maak gebruik van het contactformulier .