john316.nl

Pladot Pladot logoPladot cnc machinepark

Hydraulische stuur systemen Pladot is één van de oudste machinefabrieken van Israël, oorspronkelijk sterk in de basismetaal, met veel kennis en ervaring in het verwerken van harde en exotische materialen.

Als betrouwbare partner voor defensie, met oog voor nieuwe ontwikkelingen, werd men al snel ingeschakeld voor meer.  Zo ontwikkelde en produceert Pladot op het uitgebreide machinepark oa hydraulische stuurinrichtingen, veer- en rem systemen voor pantservoertuigen.

Hiernaast heeft Pladot een compleet toonaangevend programma voor de zuivelverwerking ontwikkeld, van hygiënische pompen tot complete installaties voor de verwerking van melk tot (verpakte) boter, kaas, yoghurt en ijs, met wereldwijd succes.
Hier enkele voorbeelden uit het programma:

PLadot pasteurisator Pladot homogenisator Pladot roomafscheider Pladot afvul station
Pasteriseur    homogenisator room afscheider    afvulstation


Daar is het niet bij gebleven, mede door de brede oriëntatie is het zwaartepunt van de activiteiten langzamerhand verder verschoven naar de high Tech. Pladot heeft zich ontwikkeld tot een gewaardeerde partner. Graag wordt beroep gedaan op het vakmanschap, kennis en inventiviteit van de hoog gekwalificeerde medewerkers voor productontwikkeling, immers alle disciplines heeft Pladot in huis!Pladot software ontwerp Pladot kwaliteits controle Pladot Electronics Pladot software
Systeem ontwerp bewerkingen elektronica       besturingssoftware

Naast eigen producten, zoals de
Pladot elektro-hydraulische actuator wordt Pladot steeds meer ingeschakeld voor de bouw van een prototype tot en met serie fabricage van veelzijdige producten. Flexibiliteit en scherp inkopen dragen bij tot een economisch en kwalitatief zeer interessant resultaat
.
Pladot verzinkbare verkeerszuilen (bollards) Pladot  voertuig scanner
verzinkbare verkeerspalen auto scanner

De zeer hoge ontwikkeling, internationale oriëntering, gunstige ligging en goede communicatie zijn bijkomende voordelen binnen hand bereik. Dat alles geborgd door het kwaliteitssysteem maakt Pladot een zeer interessante partner ter versterking en/of uitbreiding van uw mogelijkheden.

Meer weten, wij van JOHN 316 .nl staan voor u klaar, contact .

Pladot kwaliteitscertificaat kwaliteitscertificaat Pladot kwaliteitsborging


Pladot staat voor kwaliteit