john316.nl

Hydraulische cilinderEnglish hydraulic actuator
Op zoek naar de kracht van hydrauliek zonder nadelen?


Dan is de innovatieve Pladot lineaire actuator het betrouwbare alternatief voor uw hydraulische cilinder!

De basis voor deze robuuste lineaire actuator wordt gevormd door een hydraulische cilinder waarop de pomp met motor, kleppenblok en het oliereservoir compact zijn geïntegreerd. Men zou kunnen spreken van een krachtige hydraulische actuator, gecombineerd met de voordelen van een elektrische actuator, optimale regelbaarheid, clean zonder lekkage of olie verversing en een snelle montage met eenvoudige aansluiting!

hydraulische actuator onderdelen
Compact en geheel op maat gemaakt naar uw specificaties, optimaal in uw OEM toepassing te integreren. Van klein tot groot (drukkracht tot 100 ton), slaglengte, u vraagt, bevestiging en voeding motor, u bepaald, positiemelding, geeft u samen met alle vereisten aan op het specificatieblad .

Resultaat: een zeer krachtige, schokvrije en soepele beweging van een hydraulische cilinder gecombineerd met de regelbaarheid en terugmelding van een elektrische lineaire aandrijving.

Bewegen meerdere hydrauliekcilinders synchroon in uw situatie? Met de Pladot actuators voorzien van de eenvoudig te bedienen besturing (optie) maakt een nauwkeurige synchroon lopende beweging simpel mogelijk, onafhankelijk van de belasting!

Lineaire actuator

Geen leidingen en of slangen, geen lekkage, simpel plug and play, bespaar tijd en geld!

Meer weten? Maak gebruik van het specificatieblad , JOHN 316 .nl bv staat voor u klaar.